(FOTO) Filmska potjera: Policija natjerala vozača da se zabije pa počeo bježati pješice

Filmska potjera i danas na cesti Čavle-Orehovica-Rijeka. Policija je s upaljenim rotirkama krenula za crnim Audijem bosanskohercegovačkih registarskih oznakama koji se nije zaustavio na njihov znak.

Vozač je prevozio migrante prema slovenskoj granici, javlja portal Riječanin.

Uslijedila je bjesomučna potjera tijekom koje je policija svojim vozilima prisilila vozača Audija da se zabije u ogradu. Vozač je pokušao pobjeći potrčavši cestom, ali su ga policajci sustigli, dok su migranti koje je krijumčar ljudi vozio prema slovenskoj granici posjedali uz rub ceste.

Tijekom jurnjave oštećen je Ford kojim je upravljala vozačica.

Istarski policajci su u subotu ujutro su na području Huma pronašli i uhitili Slovenca kojeg dovode u vezu s napadom na policajca i krijumčarenjem migranata. Priveli su ga u postaju u Buzetu i u tijeku je istraga.

Podsjetimo, policajci su u petak poslijepodne zapucali u gume automobila kojim su, sumnja se, ilegalno prevozili migrante. Nitko nije ozlijeđen, a svi iz Škode pobjegli su u šumu. Policija je kasnije pronašla migrante na području Roča, a radi se o četvorici s Kosova, a s njima je nestao i vozač.

Policajci su imali informacije da se u spomenutom autu prevoze ilegalni migranti pa su ih pokušali zaustaviti, no vozač je nastavio voziti te je naišao na kolonu. Zaustavio se pa su četvorica istrčala iz auta u šumu. Autu je prišao policajac pa je vozač stao na gas i krenuo prema njemu, a potom zaobišao kolonu i nastavio voziti u suprotnom smjeru. Kako bi ga zaustavio policajac je zapucao prema gumi.

Vozač je nastavio voziti te su policajci pronašli auto kilometar dalje.

 

 

Crna hronika / Foto Riječanin

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79