(FOTO) Fizički obračun u Sarajevu: Napadnute tri osobe

Redakciji portala Crna-Hronika javila se porodica napadnutog mladića (Identitet poznat redakciji portala) koja tvrdi da su članovi njihove porodice i prijatelji napadnuti na Baščaršiji u Sarajevu.

Napad se desio u nedjelju 13.6.2021. u poslije podnevnim satima a više nepoznatih osoba napalo je trojicu momaka iz Bijeljine i Zvornika.

“Da momci budu napadnuti, izbodeni nožem, pretučeni palicama. Zašto?” – počinje razgovor otac napadnutog mladića za portal Crna-Hronika.

“Želim samo da znamo motiv i ko su počinioci. Ja sam prošao kroz čitavu Bosnu i Hercegovinu. Nikada nisam imao nikakvih neprijatnosti i ne želim da neko prebaci slučaj na nacionalnoj osnovi zato što su ti momci Srbi. Pozivamo organe javnog reda i mira da istraže slučaj. MUP KS je korektno i profesionalno obavio svoj dio posla. Želim samo, kao roditelj da se ovo istraži i da znamo ko je tukao našu djecu a da se ovo nikad ne ponovi nekom drugom. Zamislite da vaše dijete neko izgode nožem ili izudara teleskopskim palicama. Mladića je spasio telefon, pričao je na njega, i spriječio udara. Haos, šta da vam kažem” – izjavio je ogorčeni otac za CH.

U napadu su povrijeđeni Željko M. Miloš P. i Nemanja M.

Pogledajte fotografije poslije napada.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79