(FOTO) Golf “kec” star 45 godina i vlasnik duplo mlađi

Dvije stotine vlasnika automobila na izložbi atraktivnih limenih ljubimaca u Sarajevu

Više od dvije stotine vlasnika atraktivnih automobila je danas parkiralo svoje ljubimce na Vilsonovom šetalištu u Sarajevu.

Ovog puta u pitanju je izložba organizovana u sklopu akcije Sigurnost na cestama u Bosni i Hercegovini Na izložbi je bio i Golf jedinica iz sarajevskog TAS-a. Vlasnik nam je objasnio da na motoru ovog golfa nije ništa mijenjano.

Kod njega je godinu i po dana, objasnio nam je i zašto se baš odlučio za ovaj model piše Una

“Pa ljubav se rodila, prenio mi je otac, kako da kažem. On je imao sličnog modela, kada je došlo vrijeme da ja kupim neko auto za sebe odabrao sam ovaj. Svidjela mi se ova boja, ovaj model. Srećom pronašao sam ga u Banjaluci kod ovog starijeg gospodina”, rekao je on.

Mnoge je ovaj automobil podsjetio na Jugoslaviju i neka stara vremena, kada su ulice bile pune ovakvih automobila, stojadina, tristaća. Predstavlja im kao neku nostalgiju i bolju prošlost.

Inače, u okviru Prvog Sarajevo tuning showa planirano je održavanje takmičenja u stajlingu, skup vlasnika oldtajmera, te poseban program za najmlađe.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79