(FOTO) Golfom 3 sletili u potok: Poginule tri osobe nakon slijetanja automobila, jedna od njih maloljetna

Tri osobe poginule su jutros, nakon što je jedno vozilo sletjelo u potok, sa malog mosta u Rogamima, u okolini Podgorice.

Iz rijeke je prvo izvučeno tijelo ženske osobe, da bi nakon nekoliko sati potrage ronioci Regionalnog centra izvukla još dva tijela, piše Anadolija.

Četrdesettrogodišnja A.K, šesnaestogodišnji M.K. i tri godine stariji N.K stradali su prilikom izlijetanju automobila sa malog mosta u Rogamima, pišu Vijesti.me.

Do nesreće je došlo kada je vozilo marke Golf 3 iz za sada neutvrđenih razloga sletjelo sa malog mosta.

– Naši ronioci su nakon poziva OKC centra izašli na lice mjesta u mjestu Rogami kod Podgorice u potrazi za nestalim licima koja su nakon saobraćajne nesreće automobilom sletjela u rijeku. Nakon kraće potrage na pet metara dubine pronašli smo vozilo u kojem su se nalazila dva beživotna tijela. Tijela smo izvukli i predali nadležnim organima na dalje postupanje – rekao je “Vijestima” Danilo Mijajlović iz Regionalnog ronilačkog centra.

“Odmah nakon što su građani prijavili da se dogodio udes, u 7.37 sati, na lice mjesta upućene su Služba hitne medicinske pomoći, Služba zaštite i spasavanja, ekipa za uviđaje i obaviješten je Direktorat za vanredne situacije”, kazao je isti sagovornik.

“Izlaskom na lice mjesta ustanovljeno je da je automobil potonuo i pretpostavlja se da je u njemu više osoba. Akcija izvlačenja je u toku, a pripadnici Službe su do sada izvukli jedno beživotno tijelo koje je predato nadležnoj službi. Potraga se nastavlja, a po naređenju komandira Službe angažovana je ronilačka jedinica iz Bijele”, saopšteno je iz Službe zaštite i spašavanja.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79