(FOTO) Gradsku tendu i kantu za smeće postavio u privatnoj vili s bazenom

Inventar koji je u vlasništvu Grada Mostara i kojeg plaćaju svi građani završio je u vikendici u Blagaju. Prema fotografijama koje je ustupio čitatelj našeg portala može se vidjeti kako je vlasnik vile s bazenom odlučio uštedjeti na kantama za smeće i tendama.

Prepoznatljive zelene kante za smeće nabavljene su prije četiri godine kad je u Mostaru vladala kronična nestašica kanti za otpad. Unatoč činjenici što su bile postavljene i ranije neke nisu izdraže ni godinu dana. Neke su uništili vandali, neke su jednostavno nestale poput ove blagajske.

Izrada i postavljanje nadstrešnica-tendi u Starom gradu bio je zajednički projekta Grada Mostara i Agencije ‘Stari grad’ s UNESCO-om. Tada su iz Agencije Stari grad naglasili da je Federalna uprava za inspekcijske poslove nadležna za donošenje rješenja o utvrđivanju ilegalne gradnje.

Kako oko Starog mosta postoje registrirani obrti ili radnje za obavljanje djelatnosti suvenirnica, a za koja rješenja izdaje Služba za poduzetništvo Grada Mostara u kojima je navedena djelatnost, kontrolu obavljanja u skladu s registriranom djelatnošću vrši Služba za inspekcijske poslove Grada Mostara. Svim legalnim objektima u Starom gradu je bila zajednička tenda kakvu možete vidjeti na fotografijama ispod piše Hercegovinainfo

Izgleda da se naručilo više od potrebnog.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79