(FOTO) Haotične scene u GRAS-ovom autobusu na relaciji Muzeji – Baščaršija: Ne znam do kada ćemo ovo trpiti!

Jaka kiša koja od jutarnjih sati pada u Sarajevu stvorila je velike gužve u saobraćaju. Probleme i gužve u saobraćaju dodatno stvara rekonstrukcija dijela tramvajskih šina.

Naime, građani već 7 dana negoduju zbog gužvi i nedovoljnog broja autobusa koji prevoze putnike od tramvajske stanice Muzeji do Baščaršije.

Kada tome dodate obilne padavine, manjak vozila i gužve ponedjeljkom, dobijete fotografiju nastalu jutros u jednom od GRAS-ovih autobusa koji saobraćaju na relaciji Muzeji – Baščaršija.

Čitatelj koji nam je poslao fotografiju kaže da je autobus bio prepun, ali da je vozač ipak odbijao krenuti čekajući nove putnike iz tramvaja koji pristižu. Putnici su negodovali zbog nepoštivanje epidemioloških mjera tokom pandemije koronavirusa, ali bezuspješno.

– Autobus je bio pun već prvih nekoliko minuta nakon što je stigao, uprkos tome vozač je čekao 10 minuta nove putnike.

Bilo je krcato a ljudi su pritom kasnili, čak i kad smo se počeli žaliti, vozač je nešto promrljao i odbrusio. Ne znam do kada ćemo ovo trpiti, kazao nam je čitatelj koji nam je poslao fotografije.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79