(FOTO) Hrvatski “strongmen” poginuo u stravičnoj nesreći: “Kombi mu oduzeo prednost”

Bio je omiljen u lokalnoj zajednici, a od njega su se na društvenim mrežama oprostili brojni prijatelji i poznanici

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas kod Čakovca poginuo je 32-godišnji motociklist Ivan Međimurec iz Svetog Križa, pišu hrvatski mediji.

Nesreća se dogodila oko 16 sati na ulazu u Novo Selo Rok iz smjera Čakovca, a u njoj su sudjelovali motocikl i kombi. Prema neslužbenim informacijama, kombi je oduzeo prednost motociklu što je bilo kobno za mladića. Međimurec je bio uspješni strongman i dizač tegova, a bio je i istaknuti hrvatski “strongman”.

Stradali 32-godišnjak prvi je poginuli motociklist, ali i šesta ovogodišnja žrtva na međimurskim prometnicama. Bio je omiljen u lokalnoj zajednici, a od njega su se na društvenim mrežama oprostili brojni prijatelji i poznanici.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79