(FOTO) Humanitarci obradovali samohranu majku iz Visokom

Naša čaršija, naše mjesto, dijete koje nas treba. Samohrana majka, skromna i stidna hanuma, moli nas da se javno ne iznose njeni i djetetovi podaci.

Otac je preselio 2017. godine. Majka je jako slabašna i bolesna, operisala je kičmu i ima ugrađene pločice, dodatni problem predstavlja joj astma i otežano disanje.

Teška borba je pred njom i njenom djevojčicom, učenicom trećeg razreda. One žive pod kirijom u jako teškim uslovima. Humanitarci sa Buka su ih posjetili, kupili im peć na drva, jer je njihova bila u lošem stanju, odnijeli su im hranu i obukli su djevojčicu.

Ukoliko neko želi da pomogne ovoj dobroj majci, neka se javi Humanitarcima, a oni će proslijediti detaljnije informacije. Hvala svima koji učestvuju u ovim akcijama, bez čijih priloga ne bi bilo moguće pružiti pomoć ljudima – piše RTV Visoko.

+387 61 384 640

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79