(FOTO) I korisnicima zavoda Pazarić paketiće dostavili Djeda Mrazovi spuštanjem sa krova

Ekipa Gorske službe spašavanja Sarajevo danas je priredila mnogo radosti korisnicima Zavoda za zbrinjavanje mentalno invalidne djece i omladine Pazarić. Naime, pripadnici GSS-a su im dostavili novogodišnje poklone i to spuštanjem niz zgradu jednog od objekata spomenute ustanove.

Djeda Mrazovi su uz pomoć vrijedne ekipe poklone spustili niz zid i uručili ih korisnicima. Kako su pojasnili, najljepši način da se završi godina jesu dobra djela prema onima koji trebaju pomoć, a najljepša nagrada je široki i iskreni osmijeh pun zahvalnosti i ljubavi koji se dobije zauzvrat.

Zbog poštivanja epidemioloških mjera odlučili su organizovati akciju dostave paketića spuštanjem niz objekat. Na ovaj način su uspjeli uručiti paketiće bez okupljanja velikog broja ljudi.

“Gorska služba spašavanja je uz pomoć društveno odgovorne kompanije Hifa Oil organizovala podjelu paketića. Pored 150 novogodišnjih paketića, obezbijedili smo i higijenske potrepštine neophodne Zavodu i njegovim korisnicima.

 

Ovom prilikom se zahvaljujemo našem sjajnom partneru Hifa Oil, koji je podržao našu inicijativu te se radujemo budućoj saradnji. Želimo korisnicima i uposlenicima sretne novogodišnje praznike dok koračamo zajedno ka 2022. godini”, naglasili su gosti iz Gorske službe spašavanja iz Sarajeva.

U znak zahvalnosti direktor Zavoda Pazarić Samir Suljagić gostima je uručio rukotvorinu korisnika uz zahvalnicu, dok su prigodnim programom ovu vrijednu ekipu nagradili i članovi art sekcije Zavoda Pazarić.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79