(FOTO) I Mireli je policija oduzela Mercedesa!

Redakciji portala Crna-Hronika javila se Mirela Zlatić, te nam ispričala svoju priču o oduzimanju Mercedesa od strane PU Brčko Distrikta.

Prije 9 dana, tačnije 09.10.2020.-te godine službene osobe, oduzele su Mireli automobil marke Mercedes, bijele boje. Za naš portal ispričala je kako se to i dogodilo.

“Automobil marke Mercedes CLS, oduzeli su mi službene osobe PU Brčko Distrikta. Oduzeli su ga nez naloga, bez ikakvih papira. Automobil je bio na paprkingu, došao je muškarac u civilu, meni tad nepoznat i rekao mi da izvadim ključeve i da ih stavim na haubu. Upitala sam, zbog čega?

Automobil ide s nama! – izjavio je taj muškarac incijala D.K. Naravno automobil nisam dala, a nakon verbalnog obračuna, izvadio je mobilni telefon i pozvao pojačanje. Momci su došli, natovarili auatomobil i odvukli moj Mercedes CLS. Ni danas, kao ni taj dan, ne znam po kojem osnovu su to uradili.” – ispričala je Mirela Zlatić za portal Crna-Hronika.

“Automobil je kupljen prošli mjesec u Tesliću. Sve regularno. Čak smo kontaktirali i predhodnog vlasnika automobila, koji nas je nasavjetovao da uzmemo advokata i da sve riješimo sudskim putem.” – ispričala je Mirela Zlatić za portal Crna-Hronika.

“S moje stane je sve čisto i provjereno. Nešto je do tebe ili na kome je auto. Zvao sam komandira specijalne policije iz Tešnja. Kaže da ne mogu to uraditi tako, ne mogu oduzet samo automobil, jedino ako nije neki teži kriminal u pitanju. Zovi advokata i nek on to riješi. s moje strane nema ništa” – izjavio je predhodni vlasnik Sanjin Okanović.

“Šta da radim, nikad nisam imala problema sa zakonom, niti imam kazne, a oduzeli su mi Mercedesa” – pita se Mirela Zlatić.

(FOTO) Nakon 2 dana, rekorderu policija OPET oduzela Mercedesa!

 

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79