(FOTO) Izvrijeđao Šprajca u komentarima, voditelj mu brzo odgovorio

Zoran Šprajc pohvalio se fotografijom iz kafića te nasmijao pratitelje.

“Konačno na svom mjestu. Prva cuga unutra. Predivno. Nigdje nikoga, nigdje ne mrdam, na WC ne idem, pravi sam epidemiološki uzor. Naravno, dezificijens uvijek uz mene”, napisao je Šprajc, piše Index.hr.

U komentarima se oglasila i Karmela Vukov-Colić. “Živio”, poručila je Šprajcu. “Zoki, tu si pravi”, “Što sve ne radimo zbog alkohola”, “Epidemiologija na nivou”, pisali su Šprajcovi fanovi. Ipak, u moru pozitivnih komentara, osvanuo je i jedan hejterski, a Šprajc je na njega brzo odgovorio.

“Koga ti zanimaš…ti i tvoje guzičarenje…antipatično si naporan, iskompleksiran i dosadan…željan ‘pažnje’ i publiciteta. Ovo pišem jer mi je pun klinac onih morona koji svoje kilave uratke o ‘praćenju celebrity-ja’ useravaju u sve moguće i nemoguće portale…gori si i od one koja bi i dalje ‘iskakala iz paštete’…al’ više ne može, pa kaka po twiteru”, napisao je jedan hejter.

Odgovor voditelja

“Hvala lijepa, vidim da vaše zanimanje i dalje imam, a to je najvažnije”, odgovorio mu je Šprajc i oduševio mnoge.

“Hahaha, dao si mu volej u ne baš zdrav mozak”, poručili su fanovi Šprajcu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79