(FOTO) Jasmin Imamović nakon glasanja: Građani danas imaju najveću moć

Član Socijaldemokratske partije (SDP) Jasmin Imamović danas je obavio svoju građansku dužnost na ovogodišnjim lokalnim izborima u okviru kojih pretenduje na još jedan četverogodišnji mandat.

Imamović je na biračko mjesto u Osnovnoj školi Brčanska Malta u Tuzli stigao u pratnji svoje supruge, gdje su kroz glasanje obavili svoju građansku dužnost.

U susretu s predstavnicima medijskih kuća Imamović je kazao da je ovaj dan iznimno važan za Tuzlu te da građani imaju najveću moć.

“Pozivam građane da se odazovu te u što većem broju izađu na izbore, pridržavajući se epidemioloških mjera. Ovaj dan je veoma važan za Tuzlu. Jednom u četiri godine građanke i građani Tuzle odlučuju ko će voditi ovaj grad i sve njegove službe. Ovo je dan kada oni imaju potpunu vlast i najveću moć odlučivanja. Oni to trebaju iskoristiti”, kazao je Imamović.

Na području Tuzle za ovogodišnje lokalne izbore formirano je 159 redovnih biračkih mjesta, a registrovano je 111.707 građana s pravom glasa. Tačno u podne se očekuje objavljivanje prvog presjeka izlaznosti birača, a brojeve će saopćiti Gradska izborna komisija prenosi Klix.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79