(FOTO) Jasmin Šaljić ukazao na vandalizam: “Mogu pocijepati plakate ali ne mogu sve ono što smo uradili”

Jasmin Paljić, kandidat za Općinsko vijeće Novi Grad ispred stranke BPS – Sefer Halović  večeras je ukazao na vandalizam koji se desio u naselju Dobrinja, a koji se odnosi na uništavanje izbornih plataka.

On se na svom službenom Facebook profilu obratio građanima:

“Dobrinja kod V gimnazije, slike mi je poslao kolega Čajić. i Bez ovih plakata, ako Bog da, ja ću biti vijećnik a Efendić načelnik.

“Imam samo tri slike na području cijele općine. Mogu pocijepat slike, ali ne mogu pocijepat moj uloženi trud i ne mogu pocijepat podršku koju imam. Iza ovoga navodno postoji neka grupa na Dobrinji koja to radi. Ne znam koje, i ne želim saznat, iako ima video nadzor.” – izjavio je Jasmin Šaljić za portal Crna-Hronika.

Podsjećamo, iako je ova praksa cijepanja plakata ustaljena je u vrijeme predizborne kampanje, ne samo u Sarajevu nego i cijeloj Bosni i Hercegovini.

Jasmin Šaljić najoštrije osuđuje svaki vid vandalizma i ovim putem pozivaju sve političke subjekte, pojedince i građane da se suzdrže od takvih postupaka i uništavanja predizbornih materijala.

“Sarajlije nisu gađali Marsovci nego su ih pobili četnici”!

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79