(FOTO) Još uvijek nije pronađen mladić koji je Audijem sletio u rijeku!

Više od godinu dana nema odgovora na pitanje šta se desilo i gdje je zeničanin Amar Kozlić, koji je u noći sa 4. na 5. februar 2017-te godine nestao u mutnim vodama Lašve, kada je sa dvojicom prijatelja automobilom sletio u rijeku.

Hasan Hodžić, portparol MUP-a SBK, navodi da su policajci u više navrata pretraživali rijeku, koristili ronice i a angažovana je bila i Civilna zaštita ZDK-a, ali nije bilo ni trafa nestalom mladiću.

Džavid Aličić, direktor Civilne zaštite ZDK-a, potvrdio je da su bili angažovani u potrazi za tijelom ovog mladića, no da više nisu dobijali naloge da se priključe istrazi.

Podjestimo, Kozlić je sa prijateljima Huseinom Delićem i Almenom Begovićem, 4. februara bio u diskoteci u Vitezu, gdje su proveli veče, a oko ponoći su krenuli kući. Nedugo prije toga Kozlić je mobitelom razgovarao sa svojim ocem i najavio povratak kući. Potom je Amarov brat Semir Kozlić putem facebooka obavijestio prijatelje da se Amar nije vratio kući iz diskoteke Label i da je u ponoć bio dostupan.

 

Nakon izvlačena Audija iz rijeke, pronađena su tijela koja su kasnije konstatovana da su Husein Delić i Almedin Begović, dok je od Amara samo ostala torbica.

 

CrnaHronika


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79