(FOTO) Jurio je s dvoje djece u autu, sudario se, ostavio ih i otrčao

Čuo sam škripu guma, udarac i izletio na prozor. Ugledao sam policiju i svoj auto ispod svog balkona, još pod dojmom ispričao nam je vlasnik Toyote Auris.

Upravo se njegova Toyota prva našla na putu nasilnika koji je, prema pričama svjedoka, u ponedjeljak oko 21 sat u crnom BMW-u bježao policajcima Ljubijskom ulicom u zagrebačkoj Dubravi. Sve je započelo u obližnjoj Zdenačkoj ulici gdje je policija, prema neslužbenim informacijama, imala intervenciju zbog obiteljskog nasilja.

Muškarac s područja Dubrave policajcima je bježao vozeći dvoje maloljetne djece u automobilu, dječaka i djevojčicu. Velikom brzinom pokušao je skrenuti udesno u Novačku, no izgubio je kontrolu i kod kućnog broja 62 zabio se u četiri vozila.

Najlošije je prošla Toyota našeg sugovornika, koju je udarac doslovno katapultirao s parkirališta u zgradu. Nasreću, u to vrijeme u blizini nije bilo prolaznika pa nitko nije stradao, no na vozilima je nastala veća materijalna šteta prenosi 24h.

(FOTO) Bus udario u kombi i ‘pomeo’ još pet vozila

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments