(FOTO) Kada sam vidjela da nije živa, sva sam se prepala

Na križanju ulica Franje Račkog i obilaznice D7 u Đakovu sudarili su se Citroen Saxo i kamion. Policija je potvrdila da je poginula jedna osoba, a očevici kažu da je riječ o ženi…

Jedna osoba poginula je u četvrtak prije podne u prometnoj nesreći na križanju Ulice Franje Račkog i obilaznice D7 u Đakovu. Nakon očevida bit će poznati uzroci nesreće, izvijestila je PU osječko-baranjska.

Prema fotografijama koje smo dobili, sudarili su se kamion i Citroen Saxo, a navodno je poginula žena koja je bila za upravljačem Saxa.

Foto: čitatelji

‘Čula sam udarac i struganje. Što da vam kažem. To je užas, šok…’

– Nisam vidjela sudar, ali sam čula udarac i struganje. Odmah sam dotrčala. Kad je vozač kamiona izašao i vidio da žena u autu nije živa, sva sam se prepala. Otrčala sam do kuće po plahtu. Što da vam kažem, to je užas, šok – kazala nam je žena koja živi blizu mjesta nesreće.

Dodala je kako treba poslati neki apel u Đakovo.

– Ljudi ginu na ovom raskrižju, a nitko ništa ne poduzima. Prije par mjeseci na tom istom raskrižju je poginula trudnica. Ljudski životi nestaju ovdje kao lišće što pada s drveća – kazala je.

24Sata

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79