(FOTO) Kako je ovo moguće: Zakucao se vertikalno u zid kuće, mještani u šoku!

Nevjerovatna saobraćajna nesreća dogodila se jutros u Umčarima, na periferiji Beograda – automobil je sletio s puta i udario u kuću, ali tako da se bukvalno uspravno “zalijepio” za zid kuće! Srećom, vozač, koji je bio i jedini putnik, lakše je povrijeđen i zbrinuta je u Hitnoj službi Grocka.

Ova fotografija osvanula je i na društvenim mrežama i odmah je postala viralna, a ono što se svi pitaju jeste: “Kako je ovo uspio?”, komentari su i “Veritkalno parkiranje” i slično…

Kako nam je potvrdio Stefan Milojević iz informativne službe opštine Grocka, na čijoj se teritoriji i nalaze Umčari, ovaj udes desio se danas prije podne, izeđu 10 i 11 sati na putu iz Umčara ka Pudarcima, odnosno putu koji spaja Smedervski put i autoput Beograd-Niš.

Izlijetanje se najvjerovatnije dogodilo kao posljedica neprilagođene brzine i klizavog kolovoza.

Koliko god da je ova nesreća sama po sebi neuobičajena, u Umčarima kažu da se upravo na ovom mnestu udesi često dešavaju.

Doduše, ne na ovakav način, kao ovaj jutrašnji, ali, kako nam kažu u opštini, to mjesto je crna tačka Grocke.

– Tu se barem jednom mnesečno desi izlijetanje automobila – kaže za “Blic” Milojević.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79