(FOTO) Kazaljka je stala na 140 km/h. Svjedoci užasa na A3: Svi su ispali iz automobila

Svjedoci stravične nesreće koja se dogodila na autocesti A3, a u kojoj je poginulo četvero državljana Srbije, kažu da su od siline udara sve osobe izletjele iz automobila.

U automobilu je jedino ostao mladić koji je sjedio na suvozačevom mestu. On je ujedino i jedina osoba koja je preživjela nesreću te se nalazi na liječenju u bolnici. Prema posljednjim informacijama njegovo je stanje stabilno i nema po život opasne ozljede. Radi se o 28-godišnjem suvozaču Draganu Vučićeviću, koji je u trenutku tragedije jedini od pet putnika bio vezan sigurnosnim pojasom.

Kako javlja Blic, kazaljka brzinomjera na Škodi zaustavila se u trenutku udara na 140 kilometara na sat.

Vozač zaspao i zabio se u ogradu?

Podsjetimo, u nesreći koja se pola sata nakon ponoći dogodila na autocesti A3 kod odmorišta Bošnjaci u smjeru Zagreba, poginulo je četvero ljudi, među njima i 14-godišnji dječak.

U automobilu je bilo petero ljudi, a svi su državljani Srbije.

Policija sumnja da je uzrok stravične prometne nesreće to što je vozač automobila zaspao i velikom brzinom udario u ogradu.

Kako doznaje Blic, u automobilu Škoda Octavija ljubljanskih registracija poginuli su Aleksandra Janković (43), Žikica Janković (47), Verica Rašić (42) i 14-godišnji dječak N. R.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments