(FOTO) Ko je kriv za prljavo Sarajevo: Građani ili vlast?

Reporter portala Crna-Hronika, dobio je informaciju o velikoj količini smeća koja se nalazila u samoj jezgri glavnog grada Bosne i Hercegovine.

Smeće na skoro svakom koraku, zarasle zelene površine, a golmile razbacanog smeća, prepuni kontejneri, nesnosan smrad i manjak kanti za smeće i odlaganje otpada svakodnevnica u glavnom gradu Bosne i Hercegovine.

Opština Novo Sarajevo, i naselje Grbavica važe kao mjesto ugodnog živjelja, puno zelenila šetališta međutim danas – slika je potpuno drugačija.

Smeća ima posvuda, u i oko kontejnera, a situaciju pogoršavaja i miris koji se širi iz kontejnera. Građani Sarajeva su ogorčeni, s razlogom su kažu zabrinuti za svoje zdravlje.

Pogledajte kakvu je situaciju zabilježio naš reporter u Sarajevu.

Postalja se pitanje, da li su krivi građani koji uredno plaćaju komunalne usluge KJKP Rad ili su krivi političari koji dozvoljavaju ovakvo nesavjesno ponašanje radnika i kolektiva KJKP Rad prema građanima Sarajeva?

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79