(FOTO) Lokalno stanovništvo uznemireno: Vojni ranac pao sa neba i oštetio krov

U Sjevernoj Makedoniji se dogodio nesvakidašnji incident, kada je sa neba pao vojni ranac. Pretpostavlja se da je predmet slučajno pao iz aviona, saopštio je ogranak parlamentarne stranke Ljevica iz ovog grada. Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) je potvrdio incident i otkrio da je pričinjena materijalna šteta koja će biti nadoknađena.

 

“Juče je 35-godišnji B.S. iz Negotina prijavio je da je deo padobranske opreme pao na krov njegove kuće i oštetio nekoliko crjepova. Uviđaj je izvršila ekipa Policijske uprave Negotino i pronađen je vojni ranac pripadnika savezničke vojske u okviru Multinacionalne vežbe “Vježba padobranci iz aviona” iznad rejona Negotina. Objekat je vraćen licu, a šteta na krovu biće nadoknađena”, kažu iz MUP-a.

“Možda u Negotinu nema vode, možda nema adekvatne ulične rasvjete, možda nema ulaganja, ali zato nam u Negotinu rančevi padaju sa neba! Juče poslije podne neidentifikovani predmet pao je na stambeni objekat. Uprkos brzoj reakciji vojne policije i naših ‘prijatelja’ iz NATO-a, to ipak nije prošlo nezapaženo od naših sugrađana. Pitamo se, ako je ranac pao sa letećeg objekta, postoji li opasnost da nešto značajno rizično i kobno padne po život i zdravlje Negotinaca? A šta da je ovaj objekat pao na mjesto gdje je velika frekvencija ljudi?” napisala je Levica Negotino na svom Fejsbuku, prenosi Mondo.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79