(FOTO) Lovac ostao bez pola lica, vepar mu iskasapio i lijevu butinu

Divlja svinja otkinula je M. M. (38) pola lica, iskasapila lijevu butinu i umalo ga ubila dok je prošle nedjelje lovio s prijateljem D. S. blizu granice s Crnom Gorom.

Ljekari su ga jedva spasli, zakrpili su ga, a kako za Kurir kaže D. S, koji je želio da ostane anoniman, jedini razlog zbog kojeg je pristao da priča jeste najezda divljih svinja, koje opsjedaju čak i centar srpske prestonice, kao i da ljudi, posebno lovci, “moraju da budu oprezni jer te životinje mogu da ti oduzu život”.

Upozoravamo da su fotografije uznemirujuće.

Ipak, njegov prijatelj i lovac izdržao je povrijede i bolove i sada se oporavlja kod kuće:

– Sada je, hvala bogu, dobro. Oporavlja se. Interesantno je da on, i pored svega što ga je zadesilo, pita kad ćemo ponovo u lov na divlje svinje – navodi sagovornik i dodaje da je upravo to pitanje njegovog prijatelja razlog zbog čega želi da uputi poruku upozorenja svima:

– Divlje svinje su zbog poplava razdražene i lutaju po mjestima gdje ih uobičajeno nikada nećete vidjeti. Ukoliko se nađete u njihovoj blizini, pozovite nadležne, nikako ih ne dirajte jer su veoma opasne – završio je on.

Ukrali vrtešku sa dječijeg igrališta

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments