(FOTO) Ludost se nastavlja: Tri dječaka na krovu u centru Tuzle

Tri dječaka su u petak u 14.30 sati uslikana na krovu zgrade u centru Tuzle bez ikakvog nadzora ili zaštite. Fotografije objavljujemo kao apel roditeljima, djeci, ali i nadležnim službama.

Djeca sve više i sve češće koriste ‘opasne poduhvate’ kao izvor lajkova na društvenim mrežama. Privlačenje što većeg broja ‘lajkova’ i pozitivnih komentara na društvenim mrežama kao što su Facebook i Instagram često motiviše mlade ljude na postavljanje unikatnih fotografija i selfija nerijetko sa mjesta i lokaliteta koji drugima nisu lako dostupni.

Omladina u Tuzli pronašla novu, opasnu zanimaciju: Penjanje po krovovima tuzlanskih zgrada! (VIDEO)

Podsjećamo, nadavno su se u tuzlanskom naselju Stupine na krov zgrade popele tri djevojčice tinejdžerskog uzrasta u namjeri da naprave fotografije ili su prihvatile neki od izazova na TikToku, ne sluteći na opasnost koja se na takvim mjestima u djeliću sekunde može pretvoriti u tragediju.

Opasna igra u Tuzli: Intervenisali policajci zbog maloljetnih lica na krovu zgrade

Nije pitanje da li će, nego kada će neko od djece stradati!

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79