(FOTO) Midhat iz Bosne spasio dijete u zaključanom autu na parkingu u Sloveniji

Priča sa sretnim završetnom, zahvaljujući Bosancu u Sloveniji odigrala se na jednoj bezinskoj pumpi na lokalitetu grada Vranjsko. Kako navodi njegova supruga, sve se odigralo brzo, i zbog toga je spašen jedan mali život. Malena beba više ne plače a današnji heroj je Midhat Vukalić piše Crna-Hronika.

Kako je opisala supruga Elvira, njoj i Midhatu je nestalo goriva u automobilu, skrenuli su na benzinsku pumpu da natoče svoj rezervoar te uočili dvije ženske osobe koje su panično pokušavale otvoriti automobil u kojem se nalazila mala beba.

“Na mrtvoj rezervi promašimo jednu benzisku i ljuti siđemo s autoceste do najbliže benziske kad dvijema ženskima se zaključalo auto i beba vrišti u autu. Sreća pa moj muž se razumi u to kako otvoriti auto i spasiti situaciju.”, navodi Elvira Vukelić supruga heroja iz Velike Kladuše.

Bosanac koji živi i radi u Sloveniji znao je otvoriti zaključani automobil, bez da razbije staklo.

Pogledajte fotografije

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79