(FOTO) Migrant pronađen skriven ispod kasete automobila, drugi ispod haube

Migranti, uključujući i 15-godišnju djevojčicu, spašeni su, a dvojica muškaraca, u dobi od 20 i 21 godine, morali su primiti medicinsku pomoć.

Objavljene su nevjerovatne fotografije koje ilustriraju koliko su migranti očajni u nastojanjima da dođu u Evropu.

Fotografije su zabilježile trenutak u kojem su granični policajci pronašli čovjeka koji se sakrio ispod kasete u automobilu, pokušavajući da uđe u Španiju.

Iz policije prenose da je migrant otkriven nakon što su u subotu tri vozila zaustavljena u Beni-Enzaru (Maroko). Šokantne fotografije otkrivaju i drugog muškarca, koji je bio skriven ispod haube automobila.

 Granična policija je saopćila kako je pronašla još jednog ilegalnog migranta iza zadnjih sjedišta automobila, a četvrti je u opasnom položaju u kamionu.

Migranti, uključujući i 15-godišnju djevojčicu, spašeni su, a dvojica muškaraca, u dobi od 20 i 21 godine, morali su primiti medicinsku pomoć.

Granična policija je objavila da su migranti pokazivali znakove gušenja te da su bili dezorijentirani i da su imali bolove u zglobovima zbog uvjeta u kojima su putovali.

Trojica muškaraca, svi marokanski državljani stari 19, 30 i 31 godinu, uhapšeni su zbog sumnje da su krijumčarili ljude.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

 

Besplatna Viber grupa: Upozorite vozače na policijske patrole, radare, gužve u saobraćaju, nesreće…

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79