(FOTO) Mještani Glamočana u šoku, rafalna paljba sve digla na noge

Banjalučka policija sinoć oko 22:30 zaprimila je prijavu o pucnjavi u Glamočanima kod Banjaluke, rečeno je na konferenciji za novinare PU Banjaluka.

Kako navode, odmah su na to mjesto uputili sve raspoložive snage. Na mjestu gdje je likvidiran Slaviša Krunić, njegov pratilac Žarko Pavlović te jedan od napadača Željko Kovačević vrši se uviđaj. Navode i da nemaju više informacija i da je slučaj u nadležnosti Uprave za organizovani i teški kriminal MUP-a RS.

U kuću Slaviše Krunića pristižu rodbina i prijatelji. Ekipa ATV-a razgovarala je sa komšijama u Glamočanima koje su nakon sinoćnjih dešavanja i pucnjave u kojem je stradalo troje lica u šoku.

Kažu da su noćas čuli pucnjeve te da su se svi digli na noge. Tvrde da je za njima neprospavana noć, te da ne pamte ovakva dešavanja u njihovom naselju.

Za ATV navode da dobro poznaju likvidiranog Krunića i njegovu porodicu. Ni ne naslućuju šta bi mogao da bude motiv likvidacije banjalučkog biznismena. Za Krunića imaju samo riječi hvale.

Područje na kojem je Slaviša Krunić likvidiran u sačekuši nadlijeće helikopter.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments