(FOTO) Mladić skočio sa splava i utopio se, tijelo pronađeno na dubini od pet metara

Nakon kraće podvodne pretrage terena pronađena je nepoznata muška osoba, na dubini od pet metara, desetak metara daleko od obale

Mlađi muškarac utopio u srijedu poslijepodne u Jablaničkom jezeru nakon što je skočio sa splava.

„Dana 5. srpnja u 17 sati dobili smo poziv za intervenciju na Jablaničkom jezeru na području naselja Hudutsko od dežurnog operativnog P.U. Konjic. Tim za potragu i spašavanje pod vodom Interventne spasilačke službe izašao je na teren u 18.20 sati“, navela je na svom Facebook profilu Interventna spasilačka služba Mostar.

Nakon obavljenog intervjua s osobama koju su bili na mjesta događaja pripadnici Interventne službe dobili su informaciju da je mlađa muška osoba skočila sa splava koji se nalazio uz obalu i nije isplivala iz vode.

Nakon kraće podvodne pretrage terena pronađena je nepoznata muška osoba, na dubini od pet metara, desetak metara daleko od obale.

„Tijelo je bilo u klasičnom utopljeničkom položaju te je izvađeno iz vode i predano nadležnim službama“, stoji u informaciji Interventne spasilačke službe Mostar.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79