(FOTO) “Momak za ženidbu”: Hit ponuda za brak ispred jedne seoske kuće

Sada već uobičajeni način upoznavanja, putem društvenih mreža i aplikacija koje su za to namenjene, iako nude mogućnost brzog i lakog pronalaska partnera, svakako nisu bezbjedne i nikada niste do kraja sigurni sa kim imate posla, sve dok ne dogovorite sastanak.

Zato je jedan neženja iz sremskog sela Susek odlučio da to obavi na stari dobri način “oči u oči” i ispred svoje kuće postavio oglas.

“Momak za ženidbu, pitati u dvorištu” piše na tabli naslonjenoj na kuću, kako se vidi na fotografiji koju nam je dostavio čitalac Blica.

Iako nije znao da nam objasni o kome se radi, niti šta je razlog ovakvog načina za pronalazak životne saputnice, otkriva da nije tajna da u ovom selu, koje graniči Srem i Južnu Bačku, živi veliki broj neženja.

Nadamo se da momak za ženidbu iz oglasa nije previše zahtjevan kada je u pitanju izbor mlade, te da će uskoro pronaći svoju izabranicu sa kojom će moći da uživa na obali Dunava, na svježem fruškogorskom vazduhu.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79