(FOTO) Muškarac poginuo pod automobilom marke Alfa Romeo: Policija objavila detalje nesreće

Muškarac (42) popravljao je u petak navečer automobil u dvorištu ispred kuće u zagrebačkim Gajnicama. Alfa je bila na drvenim gredama navodi policija i u jednom trenutku je pala na muškarca i usmrtila ga.

Muškarac (42) preminuo je u petak navečer dok je u dvorištu ispred kuće u zagrebačkim Gajnicama popravljao automobil.

Kako je izvijestila policija nakon očevida, Alfa zadarskih registracija bila je na drvenim gredama i bez prednjih kotača dok je muškarac radio ispod automobila.

U jednom trenutku, iz još uvijek neutvrđenih razloga, automobil je pao na muškarca koji je ležao ispod njega.

Uslijed pada vozila muškarac je smrtno stradao, a tijelo prevezeno je u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu, priopćila je PU zagrebačka.

– Čuo sam vatrogasne sirene i primijetio treperava svjetla, a potom su vatrogasci zatvorili ulicu. Sve se zbilo jako brzo, cesta je bila zatvorena oko pola sata, vozači su obilazili Medpotoke okolnim putem. Susjedi su se okupili na ulici da vide što se dogodilo – prepričava susjed kobni scenarij iz noći na subotu koji će mu se, kaže, urezati u pamćenje.

– Bilo je troje vatrogasnih kola. Vatrogasci su dizalicom i ‘balonom’ podizali auto koji je prignječio muškarca. Sve je to kratko trajalo, ali je nažalost preminuo – kaže susjed. Dodaje kako je muškarac oduvijek s obitelji živio u toj ulici. Pripada starosjedilačkoj obitelji koja već generacijama živi u Susedgradu, a tamo je, po pričanjima susjeda, i odgojio dva sina.

Policija je zaprimila dojavu o nesreći oko 18.30 sati, a kažu kako je na terenu bilo deset vatrogasaca koji su promptno reagirali s tri vatrogasna vozila. Susjedi kažu kako njihova ulica, ali i cijeli kvart slove za vrlo mirno mjesto. Ne pamte slične tragedije.

– A svi smo mi barem jednom popravljali auto. Velika tragedija – tužno zaključuje susjed za 24Sata.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79