(FOTO) Na mezarju u Zvorniku uništeni nadgrobni spomenici

Nepoznato lice ili više njih oštetilo je nadgrobne spomenike na muslimanskom groblju na području Zvornika, potvrđeno je iz policije.

Fena saznaje da je prijavljeno obaranje, odnosno oštećenje nadgrobnih spomenika na četiri grobna mjesta. Slučaj je prijavljen Policijskoj stanici Zvornik 8. juna.

image

Slučaj se desio u noćnim satima između 7. i 8. juna, javio je zvornički.ba.

Po prijavi su postupili policijski službenici PS Zvornik koji su izvršili uviđaj, a o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina.

Iz policije naglašavaju da preduzimaju sve zakonom propisane mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja i dokumentovanja krivičnog djela povreda groba ili umrlog lica.

image

Nezvanično, određene osobe, koje se mogu dovesti u vezi s ovim krivičnim djelom, pozvane su u prostorije policije na ispitivanje u okviru istrage na rasvjetljavanju krivičnog djela.

Policijska uprava Zvornik osuđuje svaki vid takvog i sličnog vandalizma.

Ljubavni trougao u Prnjavoru: Suparnika tukao automatskom puškom po glavi

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments