(FOTO) Na mjesto likvidacije stigli direktor policije, ministar i specijalna jedinica

Direktor Policije Republike Srpske Darko Ćulum i entitetski ministar unutrašnjih poslova Dragan Lukač došli su u Glamočane kod Banjaluke gdje je sinoć likvidiran Slaviša Krunić, jedan od njegovih pratilaca i napadač, dok je drugi Krunićev pratilac ranjen, javlja N1.

Također, na mjesto događaja stigli su i pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice MUP-a RS.

Noćas je u mjestu Glamočani kod Banjaluke likvidiran Slaviša Krunić, vlasnik više preduzeća među kojima i Sector Security – preduzeća za fizičko i tehničko obezbjeđenje i zaštitu.

“U Glamočanima kod Banjaluke u toku je uviđaj na mjestu na kojem je noćas došlo do pucnjave u kojoj su tri lica smrtno stradala, a jedno lice zadobilo teške tjelesne povrede”, izjavila je Mirna Miljanović, načelnik Odjeljenja za odnose sa javnošću Ministarstva unutrašnjih poslova bh. entiteta Republika Srpska.

Istragu u ovom slučaju vodi Uprava za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS pod nadzorom Posebnog odjeljenja tužilaštva za suzbijanje korupcije i organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79