(FOTO) Nakon pokretanja humanitarne akcije za porodicu Dodik oglasila se i Gorica

Nakon jučerašnjih izjava člana Predsjedništva BiH i predsjednika SNSD-a Milorada Dodika o tome da članovi njegove porodice imaju finansijskih problema, i da njegov sin ne radi, jedan korisnik Twittera je, kako smo već objavili, pokrenuo online “humanitarnu akciju” kako bi se prikupile donacije za pomoć porodici Dodik.

Pokretač ove “humanitarne akcije” Neđo Lepir, napisao je to da ovo radi iz šale, te da će sredstva, koja se eventualno prikupe, biti proslijeđena za liječenje djece kojoj je taj novac potreban.

Twitteraši pokrenuli humanitarnu akciju za pomoć porodici Dodik

Na pokretanje akcije reagirala i Gorica Dodik, kćerka Milorada Dodika.

“Hvala ti, dobri moj Neđo kada skupiš taj novac, uplati sebi liječenje na nekoj klinici za psihijatriju dok je još vrijeme i dok ne počneš i sebe da mrziš”, odgovorila mu je Gorica Dodik. Malo potom je zaključila i ko je “krivac”.

“Kakva povezanost i usklađenost federalnih medija i BNTV-a. Izmišljajte vijesti, lažite, ali imate i vi porodice sve će vam se ovo vratiti. What goes around, comes around”. napisala je Dodikova kćerka.

Podsjećamo, Dodik je tokom jučerašnje posebne sjednice NSRS između ostalog kazao:

“Moja porodica veze nema sa ovim, oni se bore za svoj život, ćerka koja ima četvoro djece koja drži u zakup restoran i plaća kiriju i koja već godinu dana ostvaruje negativno prihode”, rekao je Dodik tokom skupštinskog obraćanja.

Dodao je da mu kćerka uredno isplaćuje plaće, plaća poreze i da ništa nije dužna državi.

“Niko nije zaposlen, moj sin nije zaposlen”, žalio se Dodik.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79