(FOTO) Nesreća u Visokom: Teško povrijeđen poznati visočki autolimar

Teška saobraćajna nesreća dogodila se u ulici Mule Hodžića u Visokom u blizini benzinske pumpe Hifa oko 16:00h u kojoj su učestvovala dva vozila, putničko vozilo Peugeot slovenačkih tablica i jedno motorno vozilo.

Kako nam javljaju čitatelji portala Crna-Hronika iz Visokog koji su bili na mjestu nesreće, tvrde da je prizor bio više nego strašan. Rasuti dijelovi po cesti, uništena vozila te povrijeđena lica, nažalost postala su svakodnevnica u BiH.

Kako doznajemo povrijeđen je poznati visočki autolimar Asim Vranac Tica koji je hitno prebačen u Kantonalnu bolnicu u Zenici. Još uvijek nemamo informaciju o njegovom zdravstvenom stanju.

Na vozilima je pričinjena veća materijalna šteta.

Na licu mjesta izašli su pripadnici MUP-a ZDK PS Visoko koji vrše uviđaj kao i pripadnici Hitne pomoći Doma zdravlja u Visokom koji pružili prvu pomoć povrijeđenim osobama.

Formirale su se ogromne kolone vozila zbog blokiranog saobraćaja na navedenoj dionici puta, stoga se vozači mole za strpljenje.

Uskoro više informacija o cijeloj nesreći.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79