(FOTO) Nesvakidašnji slučaj u BiH: Ukrao motor prilikom kupovine i slupao se, a onda se “hvalio” povredama

Portal Crna Hronika je pisao o krađi motocikla u Prnjavoru koja se dogodila 12. 9.2021. godine. Motocikl Suzuki ukraden je prilikom kupovine istog, a kupac je sjeo na vozilo kako bi, navodno, testirao motocikl, te se udaljio u nepoznatom pravcu.

(VIDEO) Prepoznajete li lopova sa snimka: “Probao” motocikl i nije se vratio

“Ukraden motor večeras. Klinac došao sa pričom da je iz Banja Luke, drugar ga samo ostavio sa crnim Peugeotom pored puta. Sjeo da proba motor i nije se vratio. Ako neko slučajno sazna nešto ili čuje, nek se javi, isplatit će se” – naveli su tada iz Moto kluba Prnjavor.

Prilikom krađe motor je bio u izvrsnom stanju, kao što se može vidjeti na sljedećoj fotografiji.

Motor je ubrzo pronađen, ali bez kradljivca, u Šnjegotini Gornjoj kod Teslića. Ne može se sa sigurnošću reći da je pronađen “na svu sreću”, jer je nađen u kanalu,  Očigledno je bilo da se kradljivac tu slupao.

Međutim, priča tu ne završava.

Kradljivac se odlučio pohvaliti vlasniku jedne autopraone nakon što se slupao sa istim motociklom. Obratio mu se sa lažnog profila na društvenoj mreži i poslao fotografiju dobro ugruhanog lica. Navedenu prepisku možete pročitati u nastavku.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79