(FOTO) ‘Nikad nisam osjetila takav strah, samo sam vikala iz sobe da provjerim je li mi kći dobro’

Na sisačkom području prema prvim informacijama potres je u stanovima pričinio znatne štete, pomicao je i rušio namještaj, slike sa zidova. Zidovi u zgradama su popucali…

Bilo je strašno, nikad u životu nisam osjetila takav strah, imala sam osjećaj da trese 10 sekundi. Popadalo nam je sve s polica, kuglice s bora… Samo sam vikala iz sobe da provjerim je li mi kćer dobro.. A mi smo još i dobro prošli, ne mogu zamisltii kako je ljudima u Petrnji, rekla nam je Sanja iz Topolovca kraj Siska.

(VIDEO) Pogledajte prvi snimak potresa iz Siska

U ponedjeljak ujutro, jak potres 5 po Richteru zatresao je Sisak, Zagreb i okolicu.

Ogledalo mi je palo pokraj glave. Kuća se tresla kao da je od papira. Ležala sam nepomično u krevetu i pokrila se poplunom preko glave. Tata je došao po mene da izađemo van -ispričala nam je djevojka iz Siska.

– Bome, zatreslo je pošteno. Kao da nas je onaj blagi prije par tjedana pripremao na ovo – kazao je mladić iz Siska.

Sve stvari u trgovini su popadale po podu. Činilo se da nikad neće prestati. Užas. Kolegica i ja brzo smo istrčale van. Pokupile smo najnužnije. Odmah smo zvali kući, da vidimo jesu svi dobro – kazala nam je prodavačica iz sisačke trgovine.

– Zašto opet u lockdownu? Očito to nešto ima s tim. Kad se svi prestanu kretati. Ovakav strah nisam u životu doživjela. Došla sam na posao, nigdje nikoga. Samo se molim da su svi dobro – kazala nam prestrašena gospođa.

Zemljotres jačine 5.2 stepena po Richteru pogodio okolinu Zagreba

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79