(FOTO) Objavljene fotografije s mjesta užasa u BiH gdje je ubijen ugledni profesor

Livno je zavijeno u crno.

Nakon vijesti o nestanku uglednog livanjskog profesora 65-godišnjeg Stipe Perkovića, Večernjem listu od strane MUP-a potvrđena je informacija da je njegovo tijelo pronađeno.

Trojica uhapšena zbog ubistva uglednog profesora, policija ih zatekla u njegovom Mercedesu

A najžalosnije od svega, Stipo je ubijen!

“Osobe koje se dovode u vezu s događajem su pritvorene i nad njima se vrši obrada”, potvrđeno je u MUP-u, gdje nisu mogli dati više informacija dok još traje istraga.

Ubistvo u Livnu - undefined
Večernji.ba: Ubistvo u Livnu

Susjedi i prijatelji pokojnog Stipe u šoku su i nevjerici. O dobrom i vrijednom profesoru imaju samo riječi hvale.

Izvor Večernjaka otkriva da su zbog ubistva uhapšene tri osobe koje su prošlog četvrtka prosile u Livnu.

“Stipo je bio dobar i vrijedan čovjek, ugledan profesor i pošto je njegovo auto viđeno na kamerama koje pokrivaju Livno vjerojatno su zatražili da ih preveze negdje i ovaj je, ni ne sluteći o kakvim se monstrumima radi, to učinio, a oni su to iskoristili i situaciju okrenuli na zao čin”, priča sugovornik o ovom slučaju koji je uznemirio stanovnike ovog mjesta u Livnu.

Ubistvo u Livnu - undefined
Večernji.ba: Ubistvo u Livnu

Kaže i kako je dana kad je nestao, u četvrtak 17. decembra u Livnu bio pazarni dan, kada s raznih strana dolaze prodavači u ovaj grad.

Nažalost, nekad je tu bilo respektabilnih prodavača i vrijednih ljudi, a danas je sve više prosjačenja, ali najgore što se više ne zna ko je tu u potrebi, a ko je tu došao zbog kriminala, naglašava.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79