(FOTO) OD SILINE UDARCA ISPAO MOTOR IZ AUTOMOBILA!

Burna noć protekla je u Tuzli u neposrednoj blizini Doma mladih gdje se desila stravična nesreća, čudnih okolnosti. Četiri osobe su povrijeđene u teškoj saobraćajnoj nesreći-

Vozač automobila marke Seat koji je pod još uvijek neutvrđenim okolnostima izgubio kontrolu nad vozilom. Svjedoci nemilog događaja spekulišu da je vozač automobila jurcao kroz grad, te zbog velike brzine izgubio kontrolu nad vozilom i tako ugrozio svoj život ali i ostale živote u automobilu. Da li je provod, alkohol, i neiskustvo uzrok ovog stravičnog događaja, saznat ćemo uskoro.

Skrenuvši s ceste, vozač je potom udario u betonski kiosk te se od siline udara odbio i prevrnuo na krov. Iz automobila je ispao motor, a kako nam je rečeno iz MUP-a TK, prema prvim informacijama četiri osobe su povrijeđene.

One su prevezene u Univerzitetski klinički centar u Tuzli gdje će im biti ukazana ljekarska pomoć i utvrđen stepen povreda.

Uviđaj na mjestu događaja obavljaju službenici Odjeljenja kriminalističke policije MUP-a TK.

Crna-Hronika.info

Stravičan udes u Tuzli!

Gepostet von CRNA Hronika BIH am Samstag, 24. November 2018

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79