(FOTO) Off road klub “Konjuh 4×4” pomaže najugroženijim građanima

Članovi off road kluba „Konjuh 4×4“ iz Kladnja, kao i godinama unazad, ni ove nisu zaboravili svoje najugroženije sugrađane kada im je to najpotrebnije.

Akcija je uslijedila nakon odluke da se, zbog ozbiljnosti situacije izazvane poplavama na lokalitetu opštine Kladanj ustupe svoja vozila ali i vozači na pomaganju.

Članovi pomenutog dubičkog kluba nisu sjedili “skrštenih ruku”, sport su stavili u drugi plan a svoje aktivnosti usmjerili ka sugrađanima kojima je pomoć najneophodnija.

“Ove slike su od jučer. Bilo je strahota. Ljudi su ugroženi a putna komunikacija Kladanj-Živinice bila je moguća samo pecijalnim terenskim džipovima koji su preuređeni za ekstremne uslove. Sva ostala vozila nisu mogli prolaziti. Također put Kladanj Brateljevići i Kladanj Vlasenicu bili su prekinuti. I na tom lokalitetu smo pomagali našim sugrađanima” izjavili su za portal Crna-Hronika članovi kluba.

Pogledajte fotografije sa mjesta nesreće


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79