(FOTO) Oglasio se GSS u vezi nestale osobe Ružice Bivčić

Nakon 40 sati potrage za nestalom Ružicom Bičvić operativnim radnjama i savremenim metodama traganja za nestalim licima pripadnici GSS Novi Grad Sarajevo i Civilne zaštite Općine Novi Grad Sarajevo su došli do određenih tragova i informacija kretanja nestale na dan 20.04.2019. godine kao i do video nadzor snimaka sa nadzornih kamera gdje su sin i kćerka sa dva video nadzora potvrdili da se radi o njihovoj majcii tj. Ružici Bičvić.


U 2:00 časova smo kontaktirali PU Novi Grad da se provjere dvije kuće koje su napuštene u blizini lokacije zadnjeg viđenja nestale gdje smo obije kuće detaljno uz prisustvo Policijske patrole PU Novi Grad odstranili mogućnost da je nestala u pomenutim objektima.
Također danas će mo pojačati intezitet potrage na mjestu zadnjeg viđenja nestale.
Fokus potrage za nestalom prebacuje se na neurbani odnosno prigradski dio grada.
Sve informacije su i dalje dobro došle kontaktirajte nas i budite od koristi za ovu potragu jer kvalitetne informacije koje nam daju građani su također snaga kod potraga za nestalim licima.

 

Novi apel GSS-a o potrazi za nestalom Sarajkom

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79