(FOTO) Oglasio se ogorčeni Ramiz kojem su ukrali Audi-ja: “Našoj policiji je trebalo 3 dana da otkrije da je lopov prešao granicu”

Nakon što građani BiH koji žive i rade u dijaspori dođu na praznike u našu zemlju, pojave se kriminalci koji učestalo kradu vozila sa stranim tablama.

Nakon što je jučer ukraden Mercedes iz autoservisa u Srebreniku, sinoć je ispred porodične kuće u gračaničom naselju Hajdarovac.

“Jutros rano ukradeno vozilo Audi A6 sa tablicama CE RAME ispred kuće u Gračanici (Hajdarovac). Ako ko gdje vidi molim da javi.” – napisao je Ramiz H.

Portal Crna-Hronika doznaje da je Ramiz H. navedeno putničko vozilo marke Audi A6 sive boje kupio početkom februara 2023. godine.

Pogledajte kako izgleda ukradeni Audi

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

(FOTO) Ramizu ukrali Audi A6 ispred kuće u Gračanici. Kupio ga prije 3 mjeseca

“Obaviještavam sve prijatelje i poznanike u vezi krađe auta Audi A6 da je auto istog dana kada je i ukradeno 2.5.2023 u periodu od 2 sata ujutro do 6 sati kada je i prijavljeno u MUP Gračanica prešlo granicu u Srbiju.

A našoj policiji je trebalo 3 dana da to sve otkrije‼ Hvala svima koji su na bilo koji način pomagali u potrazi. Država ko država je zakazala.” – izjavio je ogorčeni vlasnik Audi-ja Ramiz iz Gračanice.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79