(FOTO) Ogorčeni građanin Gračanice: Ovaj javašluk niko ne želi riješiti

Na adresu redakcije portala Crna-Hronika poslali ste informacije o neobičnoj situaciji koja se svakodnevno dešava u Gračanici.

Vašu priču prenosimo u cijelosti:

“Poštovani molim vas da objavite ukoliko je moguće tekst o izuzetno lošem stanju sigurnosti u saobraćaju po djecu osnovne škole Hasan Kikić u Gračanici. U momentu izlaska iz smjene roditelji osnovaca redovno i non stop ugrožavaju saobraćaj i krše zakon. Godinama policijka stanica u Gračanici nije u stanju da riješi problem… odnosno bolje je reći ne želi. Na pozive savjesnih građana nerijetko se pojave i nikoga ne kazne. U obližnjem kafiću “Film” tik ispred školskog dvorišta, em što su istaknute reklame distribucije alkoholol i gosti kafića nerijetko parkiraju svoje limene ljubimce na ulici i trotoaru. U istom ugostiteljskom objektu redovni su gosti gradonačelnik grada, nadležni službenici gradske uprave, uposleni MUP i niko ne želi da radi svoj posao i spriječi ovaj javašluk” detaljno je objasnio ogorčeni građanin Gračanice.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments