FOTO: Ograda probila kabinu vozača

Vozač kamiona u ponedjeljak oko 10.20 sati probio je ogradu kod Nove Gradiške na autocesti i prešao u suprotni trak.

Treće je to probijanje zaštitnih ograda na našim autocestama u zadnja četiri dana Vozač kamiona turskih registarskih oznaka oko 10:30 sati u ponedjeljak probio je zaštitnu ogradu kod Nove Gradiške na autocesti A3, potvrdili su nam iz policije.

Kamion je vozio iz smjera Zagreba u smjeru Slavonskog Broda. Na sreću, u trenutku kad je probio dvostruku zaštitnu ogradu na autocesti nije bilo nikoga iz suprotnog smjera. Nakon što je probio ogradu i prevrnuo se, sva roba je ispala iz kamiona. Ograda je, kako se vidi na snimci, zabila u kabinu vozača.

 

Vozač kamiona je ozlijeđen, još nisu poznate težine ozljeda. – Micanje kamiona trajat će cijeli dan, prvo moramo svu robu pretovarit da bi mogli prijeći na kamion – rekao nam je radnik firme HERBST d.o.o. Policija je na terenu, promet ide zaustavnom trakom od Lužana do Nove Gradiške, prenosi 24Sata.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79