FOTO Ovo je mladić koji je zadavio oca jer mu nije dao ključeve auta

25-GODIŠNJI Nikola Kežić jučer je u Pločama nakon svađe ubio svog oca, 64-godišnjeg Zorana, piše Slobodna Dalmacija.

Nikola je navodno tražio ključeve osobnog automobila da njime pođe do grada, a otac mu ih nije želio dati što je bio povod velikoj svađi u koju su se navodno upetljali i još neki članovi obitelji.

Nakon svađe i naguravanja Nikola je navodno otišao na kat kuće gdje se zatvorio u sobu. Nesretni otac nedugo zatim pošao je za njim kako bi ga umirio i izgladio nesporazum.

Međutim, situacija je otišla u posve drugom smjeru. U napadu bijesa i agresije Nikola je savladao oca Zorana, koji je bio bolestan i nije u fizičkoj kondiciji. Nedugo zatim ga je udavio.

Ubojica je navodno otprije poznat po svom nasilničkom ponašanju, a po pričanju mještana Staševice bio je sklon i konzumaciji droga, piše Slobodna Dalmacija.

“Čula sam da je mladić bio sudionik tučnjave prije nekoliko godina i da se od tada čudno ponašao. Ali ovakvo nešto nismo mogli ni slutiti”, kazala je jedna susjeda.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments