(FOTO) Ovo su policajci koji su skočili u hladnu Savu i spasili muškarca

Policijski službenici Policijske uprave Gradiška Vitomir Šerbula i Ognjen Erceg koju su danas u Savi održavali lice M.M. iznad površine vode, a zatim uz pomoć mještana i pripadnika Profesionalne vatrogasne jedinice Gradiška sklonili drvo i izvukli lice iz vode.

Kako je objavljeno na zvaničnom Facebook profilu MUP-a RS-a, Policijskoj upravi Bosanska Gradiška oko 12.40 sati prijavljeno je da je muškarac upao u rijeku Savu dok je sjekao drvo, koje ga je poklopilo i potopilo u rijeci.

– Policijski službenici su odmah izašli na mjesto događaja i izvukli osobu iz rijeke. On je odmah potom upućen u zdravstvenu ustanovu na daljnje zbrinjavanje – navodi se u objavi.

“Danas još jedan herojski čin policijskih službenika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske!

Policijskoj upravi Gradiška je danas oko 12,40 h prijavljeno da je muškarac M.M. upao u rijeku Savu dok je sjekao drvo koje ga je poklopilo i potopilo u rijeci.

Policijski službenici Vitomir Šerbula i Ognjen Erceg su odmah izašli na lice mjesta i uz pomoć mještana izvukli lice iz rijeke. On je odmah potom upućen u zdravstvenu ustanovu na dalje zbrinjavanje. “- izjavili su iz MUP-a

Sjekao drvo koje ga je poklopilo i potopilo u rijeci: Policajci MUP-a RS-a spasili muškarca iz Save

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79