(FOTO) Pljačkaš odnio 40.000 maraka

U sred bijela danas danas u Bijeljini pljačka. Opljačkana je benzinska pumpa Dragstes na Pavlovića putu a, prema tvrdnjama zaposlenih, odnesena je suma od skoro 40 000 KM.

Pljačka se dogodila u jutarnjim časovima a sumnja je, poslije odgledanih snimaka sa nadzornih kamera, pala na jednog od radnika pumpe koji je tu zaposlen od otvaranja objekta, kažu BN TV u poslovodstvu firme.

Dodaju da je radnik Nenad Andrić, koji inače radi od februara, jutros došao kod kolege koji je izlazio iz noćne, iako nije bila njegova smjena, i pomogao mu je da složi pazare.


“Nestala su dva pazara koja ukupino iznose 36.367 KM, plus dodatna suma od 2.292 KM”, kaže radnica firme “Dragstes” Sandra Maksimović.


U poslovodstvu firme kažu da imaju saznanja da je radnik kojeg sumnjiče za pljačku napustio teritoriju BiH i otišao u Srbiju. Policijska istraga je u toku i ostaje da se utvrdi šta se zaista dogodilo prenosi RTV BN.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79