(FOTO) Počelo rušenje restorana u vlasništvu Dodikovog kuma u Banja Luci

Nakon obraćanja gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića javnosti i medijima ispred “Kajak terase” počelo je rušenje ovog ugostiteljskog objekta.

On je naglasio kako je rušenje “Kajak terase” ispravljanje dugogodišnje nepravde koju su, prema njegovim riječima, pojedinci počinili gradu.

– Danas smo došli i okupili se na ovom mjestu da ispravimo višegodišnju nepravdu i da kažemo da nijedan pojedinac ne može biti važniji od grada i institucija. Ova slika će obići cijeli svijet jer rušenjem ove terase počinjemo da gradimo i da vraćamo imovinu koja je gradska – rekao je Stanivuković.

Istakao je da su ih sve uvjeravali da nisu u pravu ali au iz trećeg pokušaja uspjeli u svojoj namjeri.

Mnogi su se čak i kladili da li će se srušiti ovaj objekat ili ne, ali kladite se na stranu pravde, naveo je on.

– Ovo nije upereno protiv bilo kojeg pojedinca; kada budu imali papir dobiće sve što žele. Sve pojedince smo stavili u istu ravan – nema potlačenih, nema povlaštenih, svi smo jednaki. Uzalud je braniti neodbranjivo. Znao sam ko je advokat i ko brani ovaj slučaj i odmah sam znao da će izgubiti – rekao je Stanivuković.

Trenutno su na terenu dva bagera i u toku je rušenje ugostiteljskog objekta “Kajak terase”.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79