(FOTO) Podignite slušalicu, pokažite humanost: Heleni (4) treba pomoć u borbi s teškom bolesti

Podignite slušalicu, okrenite broj 1416, koji je aktivan od danas i pomozite Heleni Gavran, teško oboljeloj djevojčici (4) iz Foče.

Humanitarni broj biće aktivan do 30. novembra, a jednim pozivom daruje se jedna marka.

Naime, malenoj Heleni je nakon zdravstvenih problema, dijagnostifikovan hidrocefalus i tumor na malom mozgu.

Helena je operisana dva puta, a patohistološkli nalaz je pokazao da je tumor maligni (meduloblastom IV gradus) i zato joj je hitno potrebna pomoć za dalje liječenje u Francuskoj.

Za liječenje na klinici „Gustav Rosi“ u Parizu Heleni je neophodno 545.509,40 evra.

Helena je počela liječenje u Francuskoj, a ukupan iznos treba da se uplati do kraja novembra.

Kako porodica nije u mogućnosti da sama obezbijedi novac, obratila se svim humanim ljudima da im pomognu.
U Foči, ali i brojnim gradovima Bosne i Hercegovine i Srbije, već 40 dana traje humanitarna akcija u kojoj se prikupljaju sredstva za Helenino liječenje.

U svrhu prikupljanja sredstava za liječenje Helene, za prostor Republike Srpske i Bosne i Hercegovine koristi se žiro račun Heleninog djeda Ranka Gavrana, otvoren u Novoj banci. Broj žiro računa: 555-8000016726783.

Humanitarni broj pokrenut je na inicijativu Opštinske organizacije Crvenog krsta u Foči.

Porodica Gavran izrazila je zahvalnost Crvenom krstu u Foči kao i svim humanim ljudima koji doniraju novac za liječenje teško oboljele četvorogodišnje djevojčice.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79