(FOTO) Pogledajte kako izgleda mjesto gdje se krio likvidator iz Novog Sada

U Novom Sadu je nakon trodnevne potrage lišen slobode Goran Janković (37), a prema prvim informacijama proteklih dana krio se na jednom brodu na Dunavu.

Policajci su još sinoć oko 23 sata dobili dojavu da se Janković nalazi blizu Ribarskog ostrva, od jedne Novosađanke, pa su cijele noći patrolirali tim dijelom Limana 4.

Potragu su intenzivnije obnovili jutros, a najvjerovatnije je njegovom lišenju slobode kumovala neopreznost – naime, lađari su dok je još bio mrak, vidjeli upaljen televizor, a znaju da vlasnik tog broda ne običava da noći na brodu. Kad su ga pozvali, potvrdio im je da nije na brodu, pa je odmah obaviještena policija.

“Neću vas pustiti na brod”

Uznemireni vlasnik ovog broda sada strahuje da ga je Jankovićevo skrivanje dovelo u opasnost.

– Džabe čekate. Neću vas pustiti, samo mi još treba da neko zapali brod – rekao je danas vlasnik broda reporterima okupljenim na mjestu gdje je lišen slobode osumnjičeni.

Policija trenutno uzima tragove sa broda ali i iz okoline koji bi mogli rasvijetliti šta se dogodilo tokom ova tri dana skrivanja.

Otkriveni novi detalji porodičnog masakra u Novom Sadu

(FOTO) Potraga trajala tri dana: Lišen slobode Goran Janković!

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79