(FOTO) Pogledajte kako izgleda mjesto tragedije 11 osoba: “Vuk ih je ubio kako je stigao”

Šef crnogorske policije Zoran Brđanin obratio se javnosti povodom masakra u Cetinju. Potvrdio je da je danas ubijeno 11 ljudi, među kojima i dvoje djece, te je otkrio nove detalje krvavog pohoda Vuka Borilovića, 34-godišnjaka iz Crne gore.

– Danas je tragičan dan ne samo za Cetinje nego za cijelu Crnu Goru. Ljudski životi su najvrjedniji i nenadoknadivi, a danas smo izgubili 11 građana i građanki, među kojima i dvoje djece – rekao je Brđanin na početku obraćanja. Otkrio je i prve službene informacije kojima raspolaže. Rekao je da su ubijena djeca imala osam i 11 godina.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

‘Ubio ženu i njenih dvoje djece, potom izašao van i ubio još sedam osoba, a šest ih ranio’

– Prema za sada poznatim okolnostima, danas oko 15.30 sati tridesetčetverogodišnji muškarac V.B., sa Cetinja, pucao je na obitelj čiji su članovi boravili u prostorijama njegove kuće kao podstanari u naselju Medovina. On je tom prilikom, upotrebom vatrenog oružja, lovačke puške, lišio života dvoje djece, jedno starosti osam, a drugo jedanaest godina, i ranio njihovu majku koja je u medicinskoj ustanovi podlegla ozljedama. Potom je izašao i pucao iz istog vatrenog oružja na stanovnike ovog naselja kojom prilikom je lišio života još sedam osoba, a ranio šest – rekao je Brđanin, prenosi RTCG.

– Želim izraziti nadu da više nikad nećemo svjedočiti ovakvoj tragediji u Crnoj Gori. Vjerujem da svi poštujemo bol obitelji, a zahvaljujem medijima na korektnom odnosu u dosadašnjem izvještavanju i apeliram da se sa maksimalnim oprezom nastavi izvještavanje – zaključio je.

Likvidirao je cijelu podstanarsku porodicu jer su navodno kasnili s plaćanjem?

Šestero ranjenih, od toga četvero životno ugroženo

U cetinjskoj bolnici hospitalizirano je dvoje ljudi, dok je četvero ranjenih prebačeno u Klinički centar u Podgorici, od kojih je troje u životnoj opasnosti.. Najteže je ranjen muškarac koji ima teške ozljede glave i prsnog koša. Tri pacijenta su hitno morala u operacijsku salu i te ozljede su prilično ozbiljne, prenosi RTCG. Dio grada gdje se dogodio pokolj je blokiran, policija je okružila područje, a okupio se i veliki broj Cetinjana.

Ovo je muškarac koji je likvidirao 11 osoba u Crnoj Gori: Prvo ubio svoju ženu i djecu pa ostale…

Ovo je mjesto tragedije nedužnih osoba od strane Vuka Borilovića, 34-godišnjaka iz Crne gore.

Muž je pozvao prijatelja koji je otišao kod Borilovića i tu je počela svađa. Borilović ih je pozvao telefonom da izađu iz kuće, a potom poubijao. Prvo je ubio prijatelja obitelji koja je kod njega živjela. Ubio je i dvoje djece

Stravična ubojstva koja su šokirala regiju, kako tvrdi Telegraf.rs pozivajući se na izvor blizak tragediji, posljedica su obiteljske svađe do koje je došlo zbog navodnog kašnjenja u plaćanju stanarine. Naime, obitelj koja je živjela u podstanarstvu kod Vuka Borilovića, muškarca koji je danas ubio 10 ljudi, kasnila je, navodno, s plaćanjem stanarine.

Borilović je, kako tvrdi Telegrafov izvor, vršio pritisak na ženu koja je bila podstanarka, a ona se potom požalila mužu koji je bio na putu. Muž je pozvao prijatelja koji je otišao kod Borilovića i tu je počela svađa. Borilović ih je pozvao telefonom da izađu iz kuće, a potom poubijao, saznaje Kurir. Prvo je ubio prijatelja obitelji, a onda i ostale.

Dežurna tužiteljica Andrijana Nastić rekla je nakon očevida da su na mjestu zločina zatekli devet smrtno stradalih i da su u međuvremenu dobili informaciju iz Klijničkog centra da je još dvoje ljudi podleglo ozljedama, pišu Vijesti, koje navode da je ubojicu Borilovića ubio sumještanin.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79