(FOTO) Pogledajte mjesto gdje je pronađeno beživotno tijelo

Općinske službe civilne zaštite Ilidža i Novi Grad Sarajevo u potražnoj akciji Otes (GSS Ilidža, GSS Novi Grad Sarajevo GSSuBiH)

U 17:00 časova pokrenule su potražnu akciju za nestalom Fehmom Rezaković (83), koja se jutros udaljila iz doma za stare u naselju Otes.


Nakon što su se iz obije Službe okupili obučeni potražni timovi tačnije 20 spasioca tragača,gdje su rukovodioci službi Salem Bilalović i Fahrudin Dobrača obavili interviju i prikupili podatke o nestaloj osobi rasporedili timove za brzu pretragu terena u blizini zadnjeg viđenja nestale osobe.

Nakon nepunih 1,5 sat vremena potrage U 19:15 časova u bazu potrage, potražni tim koji je rukovodio kolega Elvir Klačar je dojavio da je uočeno tjelo nesretne starice u rijeci Željeznici.

Obavjestili smo PU Ilidža i Hitnu pomoć Sarajevo te je obavljen uviđaj poslije kojeg smo pristupili izvlačenju tijela nesretne starice na obalu.

 

U koritu Željeznice pronađeno tijelo nestale 83-godišnje Fehme Rezaković

Crna-Hronika

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79