(FOTO) Pogledajte ovaj užas u Sarajevu

Na Facebook stranici “Prljavi grad Sarajevo” „zatrpani“ brojnim fotografijama koje svjedoče da je svijest pojedinaca ispod svakog nivoa.

U subotu, 20. aprila, počinje do sada najveća akcija čišćenja Sarajeva u organizaciji Vlade Kantona i resornih ministarstava.

Da je ova akcija prijeko potrebna bh. prijestonici, svjedoče i fotografije na Facebook stranici „Prljavi grad Sarajevo“.

Iako konstantno ukazuju na divlje deponije, smeće i prljavštinu u glavnom bh. gradu, ovih dana, nakon molbe da im građani pošalju što više lokacija koje treba očisti, kako bi ih mogli proslijediti komunalnim firmama, „zatrpani“ su brojnim fotografijama koje svjedoče da je svijest pojedinaca ispod svakog nivoa.

Uz dopuštenje administratora stranice, u galeriji vam donosimo samo neke od fotografija objavljenih u posljednjih 15-ak dana na ovoj stranici.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79